علت نامگذاری این خورش به این نام ، دیگی گِلی و محلی است که گیلانی ها به آن گمج میگویند و غذا در این دیگ طبخ میشود .افراد بسیاری با شنیدن نام این خورش ، یاد کباب میفتند و فکر میکنند این غذا باید نوعی کباب باشد یا در کنار کباب سرو میشود اما اینطور نیست و این تنها یک سوتفاهم و تقکر اشتباه است . این خورش بخاطر داشتن سبزیجات محلی بسیار خوشمزه و مفید است و حتما باید یکبار این خورش خوشمزه را در زندگیتان امتحان کنید تا طعم خوبش تا سالیان سال در ذهنتان ماندگار شود . این خورشت اصولا با گوشت قرمز پخته و طبخ میشود اما شما میتوانید از گوشت های نظیر گوشت مرغ و بوقلمون و اردک هم استفاده کنید و انتخاب گوشت در این خورش کاملا سلیقه ای و مطابق میل شماست .
هیچ نظری وجود ندارد