• رشت-بلوار دیلمان از سمت انصاری - 100 متر مانده به چهار راه بهشتی-رستوران محلی گمج کباب
  • 33754883

از ??:?? صبح تا ??:?? بعد از ظهر

دسته بندی ها

تفاوت گمج تیان و گمج کباب

گمج کباب نوعی خورش محلی است که به دلیل داشتن سبزیجات محلی بسیار خوشمزه و مفید است توضیحات کامل گمج کباب از این قسمت قابل مشاهده است.و اما گَمَج یا (به گیلکی: گٚمٚج |gɵmɵj) یک نوع ظرف یا دیگ است که با خاک رس سرخ ساخته می‌شود که در آخر به شکل یک دیگ در می‌آید و در آن انواع غذاهای گیلانی مانند باقلاقاتوق میرزاقاسمی پخت می‌شود. بعضی این دیگ را برعکس کرده و بر روی آن کشتا و نان محلی می‌پزند. ادامه مطلب

غذاهای تصادفی

از منو ما

  • 8000 تومان

    اسپرسو سینگل

  • قهوه فرانسه

  • اسپرسو دبل

  • آیس آمریکانو

  • قهوه ترک

  • آمریکانو

تماس با ما: ??? ??? ????

جدیدترین مطالب ما

آخرین اخبار

پیشینه میرزاقاسمی

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجان‌ها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن…

ادامه مطلب

پیشینه ترش کباب

ترشه کباب یا تورشه کباب یک نوع خورشت می باشد و می توان گفت خورش ترشه کباب و این اشتباه نکنید این غذا با کباب ترش کاملا متفاوت است و با مرغ…

ادامه مطلب

آنچه مشتریان ما می گویند

یادداشت ها

از ??:?? صبح تا ??:?? بعد از ظهر

دسته بندی ها

تفاوت گمج تیان و گمج کباب

گمج کباب نوعی خورش محلی است که به دلیل داشتن سبزیجات محلی بسیار خوشمزه و مفید است توضیحات کامل گمج کباب از این قسمت قابل مشاهده است.و اما گَمَج یا (به گیلکی: گٚمٚج |gɵmɵj) یک نوع ظرف یا دیگ است که با خاک رس سرخ ساخته می‌شود که در آخر به شکل یک دیگ در می‌آید و در آن انواع غذاهای گیلانی مانند باقلاقاتوق میرزاقاسمی پخت می‌شود. بعضی این دیگ را برعکس کرده و بر روی آن کشتا و نان محلی می‌پزند. ادامه مطلب

غذاهای تصادفی

منو

  • آمریکانو

  • قهوه فرانسه

  • آیس آمریکانو

  • قهوه ترک

  • 8000 تومان

    اسپرسو سینگل

  • اسپرسو دبل

تماس با ما: ????????

بروز باشید

تاریخچه غذاها

پیشینه میرزاقاسمی

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیهٔ میرزاقاسمی باید بادمجان‌ها را تنوری (کبابی) کرده، سپس در آب سرد قرار دهید تاپوست آن…

ادامه مطلب

پیشینه ترش کباب

ترشه کباب یا تورشه کباب یک نوع خورشت می باشد و می توان گفت خورش ترشه کباب و این اشتباه نکنید این غذا با کباب ترش کاملا متفاوت است و با مرغ…

ادامه مطلب

هیچ نظری وجود ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *