خورش آلو مسما یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد که طعم آن ترش و شیرین است. خورش آلو مسما همانطور که از اسمش پیدا می باشد در تهیه آن از آلو استفاده می کنند. اصالت این خورش به استان گیلان بر می گردد. در واقع این خورش را بیشتر با گوشت مرغ تهیه می کنند، اما می شود در تهیه آن از گوشت گوسفندی و یا گوشت گوساله نیز استفاده کرد. خورش آلو مسما به واسطه حضور آلو در آن که سرشار از فیبر و آهن می باشد، به تقویت سیستم گوارشی بدن کمک خواهد کرد. خورش آلو مسما یکی از غذاهای مجلسی می باشد و بیشتر در مهمانی ها سرو می شود.
هیچ نظری وجود ندارد